Onze nieuwe website is in ontwikkeling. Voor meer informatie, neem contact met ons op.
BW-Oost: Menu icon

Waar kan ik je mee helpen?

 • Ik wil weten wat outplacement is
 • Ik wil weten wat re-integratie tweede spoor is
 • Ik wil weten wat jullie voor mij kunnen doen
 • Ik wil weten wat jullie van mij verwachten
 • Ik wil weten of ik in aanmerking kom voor een outplacementtraject
 • Ik wil een BW-Coach die me begeleidt
 • Ik wil weten welke baan bij me past
 • Ik wil opnieuw werkritme opbouwen
 • Ik wil opleiding en training
 • Ik wil een (vaste) baan
 • Ik wil hulp bij mijn sollicitaties
 • Ik wil jobcoaching tijdens mijn werk
 • Ik wil een andere vraag stellen
BW-Oost voor werknemers: veelgestelde vragen
Hallo, ik ben Agnetha, waarmee kan ik je helpen?

Ga met je muis over één van de vragen /onderwerpen links van mij

Staat je vraag er niet tussen, bel of e-mail me dan gerust voor meer informatie of een persoonlijk gesprek

 • IK WIL WETEN WAT OUTPLACEMENT IS

ANTWOORD:

Als je je huidige baan door bijvoorbeeld reorganisatie of een arbeidsconflict niet meer goed kunt uitvoeren, is het soms noodzakelijk om een werkplek te zoeken die beter bij je past.

Bij outplacement gaan we samen met jou op zoek naar een baan buiten het bedrijf waar je nu werkt, of bekijken we de mogelijkheden voor zelfstandig ondernemerschap. We brengen eerst je wensen en talenten in kaart en onderzoeken vervolgens samen met jou welke functie daarbij past.

Neem gerust eens contact met me op, zodat ik de mogelijkheden van outplacement in jouw specifieke situatie nader toe kan lichten!

 • IK WIL WETEN WAT RE-INTEGRATIE TWEEDE SPOOR IS

ANTWOORD:

Als je je baan door ziekte niet meer goed kunt uitvoeren en er in het 1e spoor re-integratietraject geen passend ander werk bij je huidige werkgever gevonden is, gaan we samen op zoek naar een baan buiten de organisatie. We brengen eerst je wensen en talenten in kaart en onderzoeken vervolgens samen met jou welke functie daarbij past.

Neem gerust eens contact met me op, zodat ik de mogelijkheden van outplacement of re-integratie 2e spoor in jouw specifieke situatie nader toe kan lichten!

 • IK WIL WETEN WAT JULLIE VOOR MIJ KUNNEN DOEN

ANTWOORD:

Het veranderen van baan is een gebeurtenis die vaak veel indruk maakt. Ik begin ons outplacementtraject daarom met een gesprek waarin we je wensen en uitdagingen bespreken.

Samen maken we vervolgens een plan waarmee we stap voor stap toewerken naar je terugkeer op de arbeidsmarkt. De ingrediënten van dat plan zijn voor iedereen anders. Het kan omscholing zijn, ondersteuning door een psycholoog, een talentscan, een beroepskeuzetest of bijvoorbeeld het opdoen van werkervaring of trainen van werkritme.

Zodra je er klaar voor bent, gaan we binnen ons netwerk op zoek naar bedrijven die staan te popelen om jouw talenten in ze zetten!

Je outplacement- of re-integratietraject 2e spoor plan ik we samen met jou. Wil je meer weten over mijn aanpak? Bel of mail me dan!

 • IK WIL WETEN WAT JULLIE VAN MIJ VERWACHTEN

ANTWOORD:

Het uitstippelen van je nieuwe carrière doen we helemaal samen! Het gaat tenslotte om jóuw toekomst! Samen bepalen we wat je talenten zijn en zoeken we een functie waarin jíj je lekker voelt! Je actieve medewerking en betrokkenheid tijdens onze voorbereidingen en zoektocht is daarom ontzettend belangrijk!

Je zoekt actief met me mee naar leuke vacatures en zodra we je ideale baan gevonden hebben, dan weet jij jezelf, desgewenst met wat tips van mij, goed te presenteren in een sollicitatiebrief. En uiteindelijk is het natuurlijk aan jou om tijdens je sollicitatiegesprek een positieve indruk bij je potentiële werkgever achter te laten!

Wil je meer weten over jouw taken in ons outplacementtraject? Vraag het me gerust!

 • IK WIL WETEN OF IK IN AANMERKING KOM VOOR EEN OUTPLACEMENTTRAJECT

ANTWOORD:

Je hebt een baan, maar je kunt deze niet meer naar behoren uitvoeren, waardoor ontslag dreigt.

Samen met mijn collega’s en netwerk help ik je graag weer aan een passende baan! Onze professionele begeleiding wordt in veel gevallen vergoed door je werkgever, het UWV of uit een zogenaamde transitievergoeding.

Laat me gerust eens weten wat er gebeurd is, zodat ik je kan adviseren over de mogelijkheden voor vergoeding van je outplacementtraject.

 • IK WIL EEN BW-COACH DIE ME BEGELEIDT

ANTWOORD:

Bij BW-Oost vinden we het belangrijk dat je tijdens je zoektocht naar je ideale baan efficiënt wordt begeleid. Het vinden van een baan is tenslotte al lastig genoeg.

Daarom sta ik als BW-Coach elke stap naast je. Ook als we samen besluiten om andere specialisten, zoals een bedrijfsarts of psycholoog, om hulp te vragen blijf ik betrokken. Je hoeft daardoor niet steeds opnieuw je verhaal uit te leggen.

Ik heb bovendien een mooi netwerk met bedrijven die je talenten goed kunnen gebruiken. Daarnaast ken ik alle mogelijkheden en regels van het UWV, zodat ik alle zorgen rond het verliezen van je baan uit handen kan nemen.

Wil je dat ik je stap voor stap op weg naar een nieuwe baan help? Bel of mail me dan gerust eens voor een 1e afspraak!

 • IK WIL WETEN WELKE BAAN BIJ ME PAST

ANTWOORD:

Waar ben je écht goed in? Wat vind je leuk om te doen? Wat kun je allemaal? En welke baan past daar perfect bij? Als je het werk dat je al jaren doet plotseling niet meer kunt uitvoeren, dan kunnen dat heel moeilijke vragen zijn.

Met onze talentscan breng ik je kwaliteiten in beeld. Samen ontdekken we waar je goed in bent en bij welke baan die talenten het best passen.

Door stages bij de bedrijven uit ons netwerk, kun je bovendien eens rustig uitproberen of je gekozen baan écht bij je past.

Wil je weten wat jouw talenten zijn en welke baan goed bij je past? Laat me dit dan even weten, zodat we samen op zoek kunnen gaan!

 • IK WIL OPNIEUW WERKRITME OPBOUWEN

ANTWOORD:

Als je het werk dat je deed, om wat voor reden dan ook, niet meer uit kunt voeren, is het vaak onvermijdelijk om een ander vak te kiezen. Een moeilijke keuze.

Bij BW-Oost krijg je, naast hulp bij het vinden van een functie die bij je past, volop ruimte om te snuffelen aan verschillende vakgebieden.

Door een stage, leerwerkbaan of vrijwilligerswerk bij een bedrijf binnen het BW-netwerk, kun je in je eigen tempo ontdekken waar je goed in bent, wat je nog kunt verbeteren en wat je leuk vindt.

En vanzelfsprekend staat de werkervaring mooi op je CV, waardoor je tijdens sollicitaties een streepje voor hebt!

Wil je weten wat voor leerwerkbanen BW-Oost je kan bieden? Stuur dan even een mailtje, of bel me even op!

 • IK WIL OPLEIDING EN TRAINING

ANTWOORD:

Omscholing of bijscholing biedt vaak nieuwe kansen als je het werk wat je deed niet meer kunt doen. BW-Oost heeft hiervoor volop mogelijkheden.Wat dacht je bijvoorbeeld van een opleiding tot webdesigner, een logistieke scholing of een training werknemersvaardigheden?

Samen met jou ga ik graag op zoek naar vakgerichte opleidingen en trainingen die je klaarstomen voor de baan die bij je past! Zo creëren we samen nieuwe kansen!

Bel of mail me eens en vraag me naar jouw opleidingskansen bij BW-Oost!

 • IK WIL EEN (VASTE) BAAN

ANTWOORD:

Zodra we samen hebben omschreven wat je graag wil en wat je goed kan, gaan we op zoek naar die baan. Als je er klaar voor bent, dan kunnen we meteen kijken naar banen (eventueel via detachering) op de reguliere arbeidsmarkt, maar soms is het fijner om eerst te beginnen bij één van de bedrijven binnen het BW-netwerk,.

Daar kun je in je eigen tempo wennen aan je nieuwe plek op de arbeidsmarkt en heb je tijd om nog wat extra werkervaring op te doen.

Zodra je genoeg ervaring hebt, gaan we samen op zoek naar een (vaste) betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt.

Wil je weten wat voor kansen er binnen en buiten het BW-Netwerk voor je te vinden zijn? Bel of mail me dan eens!

 • IK WIL HULP BIJ MIJN SOLLICITATIES

ANTWOORD:

Het schrijven van een sollicitatiebrief, het maken van een Curriculum Vitae en dan dat spannende sollicitatiegesprek nog... Voor de één is het gesneden koek, voor de ander een grote drempel. Jij weet precies wat je allemaal kan en wil, maar hoe breng je dat nou effectief naar voren in een sollicitatiebrief en je sollicitatiegesprek?

Ik help je graag bij het opstellen van een goede brief en een mooi CV en geef je tips om jezelf in een gesprek goed te presenteren. Samen zorgen we er zo voor dat je sollicitatiegesprekken snel leiden tot een leuke baan!

Mail me gerust je Curriculum Vitae of sollicitatiebrief eens, zodat we er samen naar kunnen kijken!

 • IK WIL JOBCOACHING TIJDENS MIJN WERK

ANTWOORD:

Zodra je een leuke baan gevonden hebt, blijf ik je, als dat nodig is, op je nieuwe werkplek ondersteunen.

Samen met een jobcoach helpen we je tijdens je inwerkperiode bijvoorbeeld om je nieuwe werkzaamheden onder de knie te krijgen. En ook met andere dingen, zoals het verkrijgen van bepaalde hulpmiddelen, helpen we je graag als dat gewenst is.

Zodra je lekker gewend bent, komen we minder vaak langs, maar natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen als je hulp of tips nodig hebt!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BW-jobcoach? Bel of mail me dan gerust!

 • IK WIL EEN ANDERE VRAAG STELLEN

ANTWOORD:

Wordt je vraag over outplacement of re-integratie 2e spoor hierboven niet beantwoord, of wil je wat anders met ons overleggen? Laat ons dat dan hier weten! Na het stellen van je vraag, neem ik spoedig contact met je op!

Of neem eens vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijk gesprek!

BW-Oost: logo Ik Doe Mee
BW-Oost: logo blikopwerk
BW-Oost: logo SANET
BW-Oost is partner van
BW-Oost: Logo CEREO
landelijk georganiseerd
lokaal uitgevoerd