Onze nieuwe website is in ontwikkeling. Voor meer informatie, neem contact met ons op.
BW-Oost: Menu icon

Waar kan ik je mee helpen?

 • Ik wil weten of ik in aanmerking kom voor hulp
 • Ik wil weten wat jullie voor mij kunnen doen
 • Ik wil een eigen BW-Coach die me begeleidt
 • Ik wil weten welke baan bij me past
 • Ik wil coaching in mijn privéleven
 • Ik wil werkervaring opdoen
 • Ik wil opleiding en training
 • Ik wil een (vaste) baan
 • Ik wil hulp bij mijn sollicitaties
 • Ik wil jobcoaching tijdens mijn werk
 • Ik wil een andere vraag stellen
BW-Oost voor werknemers: veelgestelde vragen
Hallo, ik ben Agnetha, waarmee kan ik je helpen?

Ga met je muis over één van de vragen /onderwerpen links van mij

Staat je vraag er niet tussen, bel of e-mail me dan gerust voor meer informatie of een persoonlijk gesprek

 • IK WIL WETEN OF IK IN AANMERKING KOM VOOR HULP

ANTWOORD:

We helpen mensen met een uitkering weer aan het werk. In het kader van der Participatiewet wordt deze hulp vaak volledig vergoed door het UWV als je aan één van de volgende voorwaarden voldoet:
 • je hebt een bijstandsuitkering.
 • je hebt een (gedeeltelijke) WIA-, ZW- of Wajong-uitkering.
 • het UWV heeft je toestemming gegeven voor het volgen van een re-integratietraject.

Wil je dat ik vrijblijvend voor je uitzoek of je in aanmerking komt voor hulp? Stuur me dan even een mailtje of neem telefonisch contact met me op!

 • IK WIL WETEN WAT JULLIE VOOR MIJ KUNNEN DOEN

ANTWOORD:

Bij BW-Oost helpen we mensen met een uitkering via een re-integratietraject weer aan het werk. Dat doen we door samen met jou eerst te kijken naar je talenten, wensen en uitdagingen. Waar ben je goed in, wat vind je leuk om te doen en wat vind je juist moeilijk?

Samen maken we vervolgens een plan om je voor te bereiden op een leuke baan. Je kunt bij ons nieuwe dingen leren, werkervaring opdoen, rust in je privéleven brengen of bijvoorbeeld hulp krijgen met je sollicitaties.

Zodra je er helemaal klaar voor bent, gaan we binnen ons netwerk op zoek naar bedrijven die staan te popelen om jouw talenten in te zetten!

Je re-integratietraject plannen we graag samen met jou. Wil je weten wat ik voor je kan doen? Bel of mail me dan!

 • IK WIL EEN EIGEN BW-COACH DIE ME BEGELEIDT

ANTWOORD:

Bij BW-Oost vinden we het belangrijk dat je tijdens je zoektocht naar je ideale efficiënt wordt begeleid. Het vinden van een baan is tenslotte al lastig genoeg.

Daarom sta ik als BW-Coach elke stap naast je. Ook als we samen besluiten om andere specialisten, zoals een bedrijfsarts of budgetcoach om hulp te vragen, blijf ik betrokken. Je hoeft daardoor niet steeds opnieuw je verhaal uit te leggen.

Ik heb bovendien een groot netwerk met bedrijven die je talenten goed kunnen gebruiken. Ook niet onbelangrijk is dat ik als BW-Coach alle alle mogelijkheden en regels van het UWV ken, zodat ik je goed kan helpen.

Wil je dat ik je stap voor stap op weg naar een baan help? Bel of mail me dan gerust eens voor een 1e afspraak!

 • IK WIL WETEN WELKE BAAN BIJ ME PAST

ANTWOORD:

Waar ben je écht goed in? Wat vind je leuk om te doen? Wat kun je allemaal? En welke baan past daar perfect bij? Als je het werk dat je altijd deed niet meer kan doen of als je misschien nooit een baan gevonden hebt die écht bij je past, dan kunnen dat moeilijke vragen zijn.

Met onze talentscan breng ik daarom je kwaliteiten in beeld. Samen ontdekken we waar je goed in bent en bij welke baan die talenten het best passen.

Door stages bij de bedrijven uit ons netwerk kun je bovendien eens rustig ervaren of je gekozen baan écht bij je past.

Wil je weten wat jouw talenten zijn en welke baan daar bij past? Laat me dit dan even weten, zodat we samen op zoek kunnen gaan!

 • IK WIL COACHING IN MIJN PRIVELEVEN

ANTWOORD:

Je hebt vele kwaliteiten, maar soms raken ze tijdelijk ondergesneeuwd door bijvoorbeeld een vervelende thuissituatie of ongezonde levensstijl. Samen met jou breng ik graag weer een beetje rust in je leven, zodat je weer energie hebt om aan die leuke baan te denken.

Samen kunnen we bijvoorbeeld een budgetcoach vragen om je financiën op orde te brengen, met een sportcoach aan je gezondheid werken, of kunnen we een woonondersteuner inschakelen waarmee je een fijn en veilig thuis maakt. Daarnaast hebben we GZ-psychologen, sportbegeleiders en fysiotherapeuten in dienst die je kunnen helpen om weer lekker in je vel te komen. Zo maken we samen een mooie basis voor je nieuwe toekomst!

Ik hoor graag wat ik voor jou kan doen! Mail of bel me er gerust eens over! Uiteraard wordt alle informatie die je me geeft vertrouwelijk behandeld.

 • IK WIL WERKERVARING OPDOEN

ANTWOORD:

Wil je een mooie toekomst in de administratie, ICT of webdesign, of is de detailhandel, houtbewerking of bijvoorbeeld de beveiliging meer jouw ding? Waar je ook wil werken, om te beginnen heb je vaak werkervaring nodig. Ook is het voor jezelf vaak fijn om je nieuwe werk eerst eens uit te proberen, voordat je echt officieel in dienst komt. Bij BW-Oost krijg je die mogelijkheid.

Ik kan je helpen om een stage, leerwerkbaan of vrijwilligerswerk te vinden waar je in je eigen tempo nieuwe dingen kan leren en kunt ontdekken waar je goed in bent.

Wil je weten wat voor leerwerkbanen BW-Oost je kan bieden? Laat dan even een mailtje achter, of bel me even!

 • IK WIL OPLEIDING EN TRAINING

ANTWOORD:

Als je het werk dat je deed niet meer kan doen, of als je geen baan kunt vinden, dan is het soms nodig om een nieuw vak te leren. Met omscholing of bijscholing creëer je nieuwe kansen voor jezelf! Wat dacht je bijvoorbeeld van een opleiding tot webdesigner, een logistieke scholing of een training werknemersvaardigheden?

Zo kan ik verschillende vakgerichte opleidingen en trainingen voor je zoeken. Met een extra certificaat of diploma op zak, zul je sneller een leuke baan vinden. En daar doen we het samen natuurlijk voor!

Bel of mail me eens en vraag naar jouw opleidingskansen bij BW-Oost!

 • IK WIL EEN (VASTE) BAAN

ANTWOORD:

Zodra we in je talentscan samen hebben ontdekt wat je graag wil en wat je goed kan, gaan we op zoek naar een baan. Als je er klaar voor bent, dan kunnen we meteen kijken naar banen op de gewone arbeidsmarkt, maar soms is het fijner om eerst te beginnen bij één van de bedrijven binnen het BW-netwerk.

Daar kun je op je eigen tempo wennen aan je werkritme en het samenwerken met collega’s en heb je tijd om nog wat extra werkervaring op te doen. Zodra je genoeg ervaring hebt, gaan we samen op zoek naar een (vaste) betaalde baan op de gewone arbeidsmarkt.

Wil je weten welke banen ik voor jou kan vinden? Bel of mail me dan eens!

 • IK WIL HULP BIJ MIJN SOLLICITATIES

ANTWOORD:

Het schrijven van een sollicitatiebrief, het maken van een Curriculum Vitae en dan dat spannende sollicitatiegesprek... Voor de meeste mensen is het heel lastig om dat goed te doen. Jij weet wel wat je allemaal kan en dat je graag hard wil werken, maar hoe breng je dat nou goed over tijdens een gesprek?

Met een sollicitatietraining krijg je allemaal tips waarmee je goed kunt laten zien wat je kan en wil en wie je bent. Samen zorgen we ervoor dat je jezelf in een brief en een gesprek goed kunt presenteren, zodat sollicitatiegesprekken sneller leiden tot een leuke baan!

Mail me gerust je Curriculum Vitae of sollicitatiebrief eens, zodat we er samen naar kunnen kijken!

 • IK WIL JOBCOACHING TIJDENS MIJN WERK

ANTWOORD:

Zodra je een leuke baan gevonden hebt, blijf ik je zolang het nodig is op je nieuwe werkplek ondersteunen. Tijdens je inwerkperiode help ik je bijvoorbeeld samen met je jobcoach om de nieuwe werkzaamheden onder de knie te krijgen.

En ook bij andere praktische dingen, zoals de samenwerking met je nieuwe collega’s, sta ik graag voor je klaar. Zodra je lekker gewend bent, komen we minder vaak langs, maar natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen als je hulp of tips nodig hebt!

Zoek je ondersteuning in je werk? Bel of mail me dan gerust om je situatie uit te leggen!

 • IK WIL EEN ANDERE VRAAG STELLEN

ANTWOORD:

Wordt je vraag over het vinden van een baan vanuit je uitkering hierboven niet beantwoord of wil je wat anders met me overleggen? Laat het me dan gerust even weten! Na het stellen van je vraag, neem ik spoedig contact met je op!

Of neem vrijblijvend contact met me op voor een persoonlijk gesprek!

BW-Oost: logo Ik Doe Mee
BW-Oost: logo blikopwerk
BW-Oost: logo SANET
BW-Oost is partner van
BW-Oost: Logo CEREO
landelijk georganiseerd
lokaal uitgevoerd