Onze nieuwe website is in ontwikkeling. Voor meer informatie, neem contact met ons op.
BW-Oost: Menu icon

BW-Oost: Visie

Ieder mens heeft het recht op volwaardige deelname aan de samenleving. Het hebben van werk speelt een belangrijke functie om actief aan de samenleving bij te dragen, om gerespecteerd en gewaardeerd te worden en om zelf keuzes in het leven te kunnen maken. Een behoorlijk aantal mensen heeft daarbij ondersteuning nodig. BW-Oost wil in dit verband een inspirerende plek zijn.

Handen uit de mouwen!

Ieder mens heeft mogelijkheden en talenten. Soms worden ze (tijdelijk) ondergesneeuwd door belemmerende factoren zoals ziekte, sociale uitdagingen, gemiste kansen of niet passende arbeidsomstandigheden. In een doelgericht traject nemen we die belemmerende obstakels weg en halen we de talenten weer naar de oppervlakte. Zo kan je je weer ontwikkelen, ook richting arbeidsmarkt. Je werkgever kan straks jouw talenten (weer) volop benutten in het arbeidsproces.

Resultaatgericht

BW-Oost werkt samen met de overheid en met diverse bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op deze wijze willen we een inspiratie zijn voor iedereen die ondersteuning nodig heeft en een ieder die daaraan wil bijdragen. Daarom profileren we ons graag als een sociale onderneming. We focussen ons in re-integratietrajecten op het bereiken van resultaten. Resultaten waarin zowel de talenten van werknemers als de commerciële belangen van werkgevers serieus worden genomen.

bw oost maak04
BW-Oost: logo Ik Doe Mee
BW-Oost: logo blikopwerk
BW-Oost: logo SANET
BW-Oost is partner van
BW-Oost: Logo CEREO
landelijk georganiseerd
lokaal uitgevoerd